Menu Zavrieť

Logo motýľa zobrazuje zrod ZOTAVENIA a je symbolom rozkvitnutej lúky

V prírode funguje všetko tak ako má, nájdeme v nej famózne úkazy a fantastický kolobeh života. Jedným z nich je aj známy prerod motýľa, ktorý si osvojila aj prvá Škola zotavenia na Slovensku.

Keď sa z malých vajíčok vykľujú larvy, ktoré sa zakuklia a z nich sa stane nádherný motýľ. Presne tak to môže fungovať v našich životoch, keď sa meníme my sami. Tak isto sa to môže diať aj pri našom zotavovaní.

Logo Školy zotavenia zachytáva zrod motýľa a pritom lahodne hrá odtieňmi modrej farby. Tá predstavuje pokoj, vyrovnanosť alebo dôveru.

Pri logu Školy zotavenia sme však chceli zachovať súlad s logom občianskeho združenia Nájdi sa, na základe ktorého tento projekt vzišiel.

Kto vymyslel logo?

Náš tím tvoria ľudia s osobnou skúsenosťou s duševným ochorením a tiež s odbornou skúsenosťou.

Okrem tímu Školy zotavenia s nami spolupracujú ľudia ktorí nám fandia a tešia sa z nášho projektu, je im sympatický a majú k nemu blízko. Sú to naši fanúšikovia a podporovatelia. Jednou z nich je aj autorka loga, výtvarníčka Alžbeta Marendiaková. Myslíme si, že sa zhostila úlohy tvorby loga naozaj bravúrne a výsledok stojí za to. Čo si myslíte vy?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *